Workshop hetnieuweborduren

Zaterdag 15 maart 2025 van 10.00-15.00 uur bij Cordi Atelier in Groningen

Workshop hetnieuweborduren
55.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Workshop hetnieuweborduren

Maak kennis met het nieuweborduren

Je maakt gebruik van Ansjeline borduurstempels. Ansjeline heeft deze zelf speciaal getekend en ontwikkeld voor het borduren. In de stempelafdruk is het borduurpatroon verwerkt. Je volgt het patroon door met stiksteekjes en Franse knoopjes je borduurwerk te maken. Je kunt alle soorten en kleuren garens gebruiken om tot een speels effect te komen. Als tussenstap kun je de gestempelde afbeelding inkleuren met oliepastelkrijt op waterbasis en textielmedium. Na het inkleuren en fixeren kun je de afbeelding zo laten of alsnog borduren.
Zo maak je met de borduurstempels de mooiste borduurwerken in je (art)quilt, op kleding, tassen, moodboards, kussens, etuis en meer.

Met Soluvlies kun je de stempelafdruk ook borduren op je haak- of breiwerk of vilt. Een andere toepassing is door de afdruk te vilten. Stempelen op papier, hout e.d. zijn ook mogelijkheden.
Kortom, er zijn vele toepassingen met de borduurstempels.

Maak kennis met de Ansjeline borduurstempels en volg van haar de workshop. Zo leer je stempelen, schaduwstempelen, inkleuren en diverse borduursteken.

Voor de workshop meld je je aan bij Cordi Atelier.
6