Lenianel: hetnieuweborduren

Meer dan naald en draad...

Klik hierboven op het tabblad "Assortiment" om een keus te maken uit alle artikelgroepen

Begin met stempelen en borduren
Bij hetnieuweborduren gebruik je mijn "Ansjeline" borduurstempels.
Deze clearstempels op A6-formaat heb ik specifiek ontworpen voor het borduurwerk. Zowel voor het borduren bij modern quilting, het (art)quilten, als ook voor het borduren op stoffen, kleding, jeans, moodboards, vilt, papier, enz.
De stempels geven exact het patroon aan waar, met welke steek en in welke richting geborduurd kan worden om het optimale borduurresultaat te bereiken.

Je kunt de gestempelde afbeelding borduren met alle soorten garens. Dit kan bijvoorbeeld met garen van WonderFil, zoals Razzle en Dazzle (collectie Sue Spargo). Stopwol van Scanfil is eveneens een goed garen om mee te borduren. Maar ook Bonbon van Scheepjes of DMC (maximaal 2 draadjes) zijn mogelijk of zijdegaren geeft een heel mooi effect.
Uiteraard zijn de stempels ook goed te gebruiken voor alle overige stempeltechnieken zoals kaarten maken, stempelen op hout en het inkleuren met bijvoorbeeld oliepastel op waterbasis in combinatie met textielmedium.

Toebehoren bij de borduurstempels, zoals inkpads, acrylblok, oliepastel op waterbasis en bijbehorende textielmedium, zijn ook via deze site verkrijgbaar.


Volg ook het blog over hetnieuweborduren met nieuwtjes, technieken, voorbeelden met de borduurstempels en downloads. Via het blog kun je ook filmpjes bekijken met uitleg over het stempelen, schaduwstempelen en borduursteken van hetnieuweborduren.
Meer, andere ideeën en tips vind je op mijn blog: ansjelinedesign.blog.

Op ons YouTube-kanaal bekijk je het filmpje waarin Ansjeline een aantal toepassingen van haar borduurstempels toont.

Schrijf je hier in voor onze Nieuwsbrief en blijf zo altijd als eerste op de hoogte van onze actualiteit en krijg zo tips, ideeën en inspiratie.


#borduren #borduurstempel #stempelen #ansjeline #hetnieuweborduren #handwerken #lenianel