Borduurstempel Schaap

Borduurstempel Schaap
10.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Lenianel
ArtikelcodeBSA-003
Borduurstempel "Ansjeline" Schaap

Deze clearstempel op A6-formaat is specifiek ontworpen voor het borduurwerk. Zowel voor het borduren bij het (art)quilten, als borduren op stoffen, kleding, jeans, moodboards, vilt, papier, enz.
De stempel geeft exact aan waar, met welke steek en in welke richting geborduurd kan/moet worden om het optimale borduurresultaat te bereiken.

Je kunt de gestempelde afbeelding borduren met alle soorten garens. Dit kan bijvoorbeeld met garen van WonderFil, zoals Razzle en Dazzle (collectie Sue Spargo). Stopwol van Scanfil is eveneens een goed garen om mee te borduren. Maar ook Bonbon van Scheepjes of DMC (maximaal 2 draadjes) zijn mogelijk of zijdegaren geeft een heel mooi effect.
Uiteraard is de stempel ook goed te gebruiken voor alle overige stempeltechnieken zoals kaarten maken, stempelen op hout en het inkleuren met bijvoorbeeld oliepastel op waterbasis in combinatie met textielmedium.

Toebehoren, zoals inkpad, acrylblok, oliepastel op waterbasis en bijbehorende textielmedium, zijn ook via deze site verkrijgbaar.


Volg ook het blog over hetnieuweborduren met nieuwtjes, technieken, voorbeelden met de borduurstempels en downloads. Via het blog kun je ook filmpjes bekijken met uitleg over het stempelen, schaduwstempelen en borduursteken van hetnieuweborduren.
Meer, andere ideeën en tips vind je op mijn blog: ansjelinedesign.blog.


2