Aan de Haak
Borduurstempels Ansjeline

Borduurstempels "Ansjeline"

Bij hetnieuweborduren maak je gebruik van "Ansjeline" borduurstempels.
Deze clearstempels op A6-formaat van LenianeL zijn door ons specifiek ontworpen voor het borduurwerk. Zowel voor het borduren bij het (art)quilten, als borduren op stoffen, kleding, jeans, moodboards, vilt, papier, enz.
De stempels geven exact aan waar, met welke steek en in welke richting geborduurd moet worden om het optimale borduurresultaat te bereiken.
Het garen van WonderFil, bijvoorbeeld Razzle en Dazzle (collectie Sue Spargo) is ideaal garen om in combinatie met deze stempels het borduurwerk tot een goed einde te brengen. Ook de stopwol van Scanfil is een goed garen om mee te borduren. Bonbon van Scheepjes en DMC (maximaal 2 draadjes) zijn eveneens mogelijk.
Uiteraard zijn de stempels ook goed te gebruiken voor alle overige stempeltechnieken zoals kaarten maken, stempelen op hout en het inkleuren met bijvoorbeeld oliepastel op waterbasis in combinatie met textielmedium.
De borduurstempels "Ansjeline" zijn exclusief verkrijgbaar via wolenkatoen.nl en hobbywinkel.nl.

Toebehoren bij de borduurstempels, zoals inkpads, acrylblok, oliepastel op waterbasis en bijbehorende textielmedium, zijn ook via deze site verkrijgbaar.

Uitleg over hoe simpel stempelen bij hetnieuweborduren is en meer tips over de stempels, kun je altijd gratis downloaden. Click here for free English download "Simple stamping". Und Klick hier für kostenlos download "Simpel stempeln" in Deutsch.

Volg ook het blog over hetnieuweborduren met nieuwtjes, technieken, voorbeelden met de borduurstempels en downloads. Via het blog kun je ook filmpjes bekijken met uitleg over het stempelen, schaduwstempelen en borduursteken van hetnieuweborduren.
Meer, andere ideeën en tips vind je op het blog van Ansjeline.

Weergave
Borduurstempel Hommel-Vlinder

Borduurstempel Hommel-Vlinder

Tijdelijk uitverkocht

Voorraad: 2

€ 9.95
Borduurstempel Kat

Borduurstempel Kat

Voorraad: 3

€ 9.95
Basisstempelpakket Hommel-Vlinder

Basisstempelpakket Hommel-Vlinder

Tijdelijk uitverkocht

Voorraad: 5

€ 19.95