TOHO Beads glaskralen

TOHO Beads is de maker van deze glaskralen van wereldklasse. Terecht zijn ze trots op deze uitzonderlijke kwaliteitskralen die zij creëren.
Het unieke en innovatieve design zorgt voor speciale kenmerken. De kralen hebben een groter rijggat en stelselmatig exact dezelfde afmeting, vorm en kwaliteit. Dit zorgt voor een zeer professionele uitstraling bij het creëren van rijgpatronen, het verfraaien van kleding, sieraden en andere accessoires. Met deze lichtgewicht en volkomen gelijkmatige kralen is het resultaat altijd bijzonder mooi. Het rijggat van elke kraal is of gekleurd, of met zilverkleur bekleed voor een luxe glans.
Projecten met kralen worden steeds populairder bij het borduren, haken en breien. Ze zijn dan ook uitermate geschikt om te gebruiken bij de borduurstempels.
Het assortiment bestaat uit 44 kleuren en vier prijsklassen. Varierend van prijs vanwege de verschillende manieren waarop het glas en rijggat behandeld zijn om tot een optimaal kleurresultaat te komen.
De glaskralen zitten verpakt in een transparant buisje welke gemakkelijk te openen en opnieuw af te sluiten is door het clicksysteem. In ieder buisje zit 4 gram glaskralen.
#tohobeads #toho #kralen #glaskralen