Home     Daglichtlamp PURElite, wit
Daglichtlamp PURElite, wit

Daglichtlamp PURElite, wit


draagbare daglichtlamp

PURElite, draagbare daglichtlamp, kleur wit

Een ideale lamp voor een veelheid aan activiteiten. Bijvoorbeeld bij het borduren, haken, breien, kaarten maken, workshops, lezen, op vakantie en veel meer.

Deze handige hobbylamp geeft comfortabel licht. Door de energiebesparende daglichtlamp van 13W heb je een goede kleuronderscheiding. De lamp heeft een lage warmte uitstraling, met een lange levensduur. Het licht is vriendelijk voor de ogen waardoor je met deze lamp gemakkelijker langer doorwerkt.
De kap van de lamp kan naar links en rechts gedraaid worden om de beste lichtopbrengt te krijgen. Het gebruiksvriendelijke handvat kan eveneens worden ingeklapt.
De lamp werkt alleen op electriciteit (niet op batterijen).
De lichtopbrengst van de energiebesparende PL-lamp -daglicht- spaarlamp van 13W komt overeen met een standaardlamp van 75W.
Met de stekker in het stopcontact gaat de lamp bij het openklappen automatisch aan. De lamp gaat uit door de kap te sluiten.
230V. Inclusief 13W PL-lamp en nederlandse gebruiksaanwijzing. Het witte electiciteitssnoer heeft een lengte van ongeveer 160 centimeter.
Door de brede voet staat de lamp, ook in uitgeklapte stand, stabiel op zijn plaats.
Afmetingen: lxbxh: 490 mm. (opengeklapt) x 85 mm. x 70 mm. lxbxh: 270 mm. (dichtgeklapt) x 85 mm. x 70 mm. Snoerlengte: 160 cm.
Gewicht: ongeveer 880 gram.


€ 48.95

Voorraad: 2


Artikelcode: 080.CFPL07E

Daglichtlamp PURElite, wit