Aan de Haak
hetnieuweborduren met borduurstempels

Borduurstempels "Ansjeline"

Bij hetnieuweborduren maak je gebruik van "Ansjeline" borduurstempels.
Deze clearstempels op A6-formaat zijn specifiek ontworpen voor het borduurwerk. Zowel voor het borduren bij het (art)quilten, als borduren op stoffen, kleding, moodboards, enz.
De stempels geven exact aan waar, met welke steek en in welke richting geborduurd moet worden om het optimale borduurresultaat te bereiken.
Het garen van WonderFil, bijvoorbeeld Razzle en Dazzle (collectie Sue Spargo) is ideaal garen om in combinatie met deze stempels het borduurwerk tot een goed einde te brengen. Ook de stopwol van Scanfil is een goed garen om mee te borduren.
Uiteraard zijn de stempels ook goed te gebruiken voor alle overige stempeltechnieken zoals kaarten maken en het inkleuren.
De borduurstempels "Ansjeline" zijn exclusief verkrijgbaar via wolenkatoen.nl en hobbywinkel.nl.

Toebehoren bij de borduurstempels, zoals inkpads en acrylblok, zijn ook via deze site verkrijgbaar.

Uitleg over hoe simpel stempelen bij hetnieuweborduren is en meer tips over de stempels, kun je altijd gratis downloaden. Click here for free English download "Simple stamping". Und Klick hier für kostenlos download "Simpel stempeln" in Deutsch.

Volg ook het blog over hetnieuweborduren met nieuwtjes en voorbeelden met de borduurstempels. Via het blog kun je ook filmpjes bekijken met uitleg over het stempelen en borduursteken van hetnieuweborduren.

Wil je kennismaken met hetnieuweborduren?
Doe mee aan onze workshop tijdens De Handwerkdagen in De Broodfabriek in Rijswijk op vrijdag 29 en zaterdag 30 september a.s.
Informatie over deze workshop vind je hier en opgeven kan nu al!
Alle informatie over deze beurs, inclusief entreekorting, vind je hier op onze site.

Weergave